Samen koffie drinken of een boodschap doen. Gezellig naar een museum of een eindje wandelen of fietsen. Bij iemand anders spelen en logeren. Voor Logeerkring Drenthe zijn wij dringend op zoek naar vrijwilligers; maatjes en gastgezinnen in de gemeente Emmen en omgeving die regelmatig iets met en voor een ander wil betekenen. De bedoeling van de logeerkring is om een kind of volwassene te koppelen aan een vast maatje of gastgezin. Een maatjescontact is vaak eens per 2 weken en een logeercontact eens per maand.

Onze logés en maatjeszoekers hebben hier in hun eigen omgeving geen mogelijkheden voor. Soms hebben ze een lichte beperking of ze zijn jonge mantelzorgers of komen uit een gezin waar een ander gezinslid een beperking of psychische problematiek heeft. We zoeken naar hele ‘gewone’ gezinnen en maatjes, met een groot hart, een beetje ruimte en een beetje tijd!

Wilt u meer weten over de logeerkring of wilt u zich aanmelden als maatje of als gastgezin? Neem dan contact op met Rolinka Ovinge of Antje Los, zij vertellen u er graag meer over. Zij zijn bereikbaar via logeerkring@meedrenthe.nl of via telefoonnummer 0592-303999. Of bezoek eerst de website www.logeerkring.nl.

Info Logeerkring Drenthe.pdf