Reacties op de S|H STICKER

L.B te Scherpenzeel; De sticker direct op mijn achterspatbord geplakt. Ik was vandaag bij mijn audicien. Vertelde dat ik de S|H-stickers besteld had voor mijn fiets en vroeg of zij die ook verkochten? Ze vonden het wel een goed idee om in de groep te bespreken. H.K te Nijverdal; ik heb mijn stickers rond geknipt. Ik merk dat mensen achter me fietsen en rekeninhouden met inhalen van mijn fiets.
W.R te Apeldoorn; ik was aan het fietsen en een achteropkomende fietser was aan het bellen, dat had ik niet gehoord. Hoorde even later zijn vrouw roepen ”die dame is doof” Begrip, dankzij de S|H-sticker, deze wordt gezien.

G.B. te Steenwijkerland; dank voor uw bericht voorzien van toelichting. Een mooi initiatief. Na het lezen van uw bericht besef ik mij dat ik al de sticker "in het echt" heb gezien en voor mij was de S|H direct duidelijk, zo ook dat je er direct naar handelt en rekening houdt met de slechthorende fietser. M.K te Hardenberg; toen ik in de Stentor las over uw initiatief over de stickers op de fiets voor. slechthorenden vond ik dat een zeer goed initiatief! Ik heb dan ook gelijk een setje besteld. Mijn vraag is: wanneer kan ik de stickers verwachten?

C.M. te Lekkerkerk; Mijn wandelvriend en ik zijn beiden slechthorend en ons overkomt het. regelmatig dat plotseling een fietser achter ons vraagt of we doof zijn. Een fietsbel, maar ook een auto bij veel wind horen we niet. In de Stentor zag ik onlangs een stukje over genoemde sticker. Is het mogelijk dat we de sticker bij u kunnen bestellen? C.T. te Utrecht; uw interview roert in elk geval een onderwerp aan dat m.i. meer dan actueel is: " de valse schaamte " onder slechthorenden en uiteraard ook doven. Men doet maar alsof.... en intussen
weet de medemens achter je van niet dat je hen niet hoort aankomen etc. Overigens ben ik zelf al vanaf mijn 14de geheel doof en gebruik vanaf die tijd een zichtbaar symbool.

G. v R. Vandaag ontving ik de brief met 2 S|H-stickers, dank daarvoor! Mooi om te zien hoe enthousiast u vertelt en schrijft over dit mooie initiatief. De politie vindt het een goede zaak als slechthorende fietsers dat duidelijk kenbaar maken, maar kan helaas niet verder helpen in de verspreiding. Dat komt omdat we als overheidsorganisatie geen commerciële partijen kunnen ondersteunen, hoe laag de prijs voor de stickers ook zijn. B.R. Als zorgverzekeraar zijn we voortdurend op zoek om te kijken hoe we gezondheid dichterbij. kunnen brengen voor onze klanten. Dat stopt niet bij het vergoeden van zorg, we kijken ook hoe we.
de persoonlijke omgeving of werkomgeving van onze klanten kunnen verbeteren om hun kwaliteit van. leven te verhogen. In dat licht vinden we uw initiatief interessant genoeg om dit verder te verkennen.

J.R. te Reuver; het zijn mooie stickers en heb deze meteen volgens voorschrift aangebracht op mijn fiets. De laatste week van augustus (met wind en regen) de 11 stedentocht gefietst. Ik juich uw initiatief zeker toe, want de grote S|H bordjes zijn bijna niet te hanteren op de moderne fiets.
Als u een flyer wenst te ontvangen, die u zelf op A4-formaat kunt printen of doorsturen, om de S|H-sticker verder onder uw contacten te verspreiden, kunt u dit opgeven via onderstaande contactadressen. Ik zal u de flyer dan mailen.
Alleen samen verspreiden we deze STICKERACTIE sneller.
Nogmaals hartelijk dank.
Email: sh.sticker@ziggo.nl Site: www.slechthorendesticker.nl