Plak er gerust een foto bij of versier de tekst met knipsels, stickers, stempels of tekeningen; de jury laat zich graag verrassen. 

Er kan geschreven worden in het Nederlands, Engels of in het Drents dialect. Gebruikt u een andere taal, dan graag met vertaling inleveren.

Kinderen die nog niet kunnen lezen en schrijven, mogen een tekening maken over het thema. Deelname is gratis voor zowel kinderen, young adults als volwassenen (max. 3 verhalen per deelnemer).

Alle inzendingen moeten vóór 1 februari 2023 binnen zijn bij:

"Polleke buitenbieb", Laan van het Kwekebos 375, 7823 KJ Emmerhout.

Vergeet niet naam, volledige adres en leeftijd te vermelden! De winnaars krijgen hun prijs thuisbezorgd tezamen met een verkorte versie van het juryrapport. 

De buitenbieb is 24/7 te bereikbaar om er gratis en zonder abonnement een boek te lenen uit een van de drie robuuste, weerbestendige buitenkasten. Ook beeldverhalen zoals strips zijn verkrijgbaar.

"LANDENARMBANDJES op Sint-Maartensdag."

Op 11 november zijn er ook dit jaar voor de kinderen die komen zingen i.v.m. de St.-Maartentraditie opnieuw de fraaie, verstelbare landenarmbandjes in vrolijke kleuren van de betreffende vlaggen. Zelf de mooiste uitzoeken!