De horeca speelt erop in door “koffie to go”  aan te bieden.

Maar wat zou je anders nog kunnen doen?

Je zou eens vaker iemand kunnen bellen, gewoon met de telefoon. Wanneer je een smartphone hebt kun je gaan whatsappen en/of beeldbellen. Ook gaan veel mensen op avontuur met hulp van de computer, laptop of telefoon. Weet je dat er heel veel leuke sites zijn, waarop je avontuurlijke dingen kunt zien?

Bijvoorbeeld natuursites bezoeken om dieren van nabij te bekijken, die door middel van een camera de hele dag in de gaten worden gehouden.  Bijvoorbeeld:  www.nestkastlive.nl of www.vogelbescherming.nl/beleefdelente


Dit is een afdruk van zo’n nest camera van deze site. 

Een kijkje nemen in een museum door op de computer een bezoek te brengen aan dit museum, muziek te beluisteren via een muziekzender of heel specifiek Spotify, waarbij je de muziek die jezelf het mooist vindt steeds opnieuw kunt beluisteren.

Tja, zeg je misschien nu, maar ik weet niet goed hoe dat allemaal moet. Misschien is het dan een goed idee om eens aan WijkklikEmmerhout te gaan denken. 

Zodra het weer kan en mag vanwege Corona zullen we weer open gaan. Het betreft  onze inloopmomenten en cursussen voor en over van alles en nog wat meer, zoals  hierboven staat.

In de tussentijd hebben we helaas als vereniging wél onze vaste kosten zoals huur, abonnement op wifi en dat soort zaken. Misschien denk je nu wel:  Ik zou die club best willen helpen. Wel dat kan.

Wanneer je woont in de gemeente Emmen of omgeving kun je vriend van WijkklikEmmerhout”  worden voor € 50,-  per jaar.  Hiermee help je ons om deze moeilijk tijd door te komen.  Uiteraard staat daar wel wat tegenover. Je mag dan zo’n tien keer per jaar een uurtje langs komen (#) wanneer je een vraag of probleem hebt met je telefoon, laptop of computer. Wanneer we dat kunnen lossen we je probleem op.  Anders krijg je een goed advies wat je het beste kunt doen.

Daarnaast kunnen we jouw laptop één keer per jaar een soort volledige apk geven.

Dat houdt bijvoorbeeld in:

Laptop sneller maken

Beveiliging controleren en/of verbeteren

Eventuele virussen en malware verwijderen

Windows up-to-date maken

Fouten opsporen en verhelpen

Kortom:  je laptop werkt weer als nieuw

 

Dus:  Wil je ons helpen?  

1:   Wordt dan “vriend van WijkKlikEmmerhout”.

2:   Kom op afspraak een keer binnenlopen op onze inloop momenten

3:   Volg samen met anderen enkele lessen bij ons voor laptop, tablet of telefoon.

 

#  Uiteraard wanneer dit weer mag met betrekking tot Corona.

We hopen dat we gauw iets van je horen.

Meer info: www.wijkklikemmerhout.nl

Of telefonisch bij: 06-54393916 of 06-41720168